Δημοτική Επιχείρηση Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου

Friday, March 29, 2024

Έργα μικρά και μεγάλα γίνονται καθημερινά στη Γλυφάδα, αλλά εκείνο που θα αλλάξει θεαματικά την εικόνα της πόλης μας είναι η ανάπλαση των τεσσάρων χιλιομέτρων του παραλιακού μετώπου ! Το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να παραδοθούν τα πρώτα 700 μέτρα και του χρόνου τέτοια εποχή υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του.


«Το …χώμα είναι προσωρινό, το νέο παραλιακό μας μέτωπο θα είναι μόνιμο ! Οι χωματουργικές εργασίες που βλέπετε είναι ένα μόνο κομμάτι από το μεγάλο έργο ανάπλασης της παραλίας της Γλυφάδας, που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε, θα παραδώσουμε εντός του καλοκαιριού το πρώτο τμήμα του ολοκαίνουργιου πεζόδρομου και ποδηλατόδρομου, από τον ΑΝΟΓ μέχρι τα Αστέρια Γλυφάδας.

Διαμορφώνουμε όλη τη διαδρομή, απομακρύνουμε εμπόδια και παλιά υλικά και τις επόμενες μέρες ξεκινάει η κατασκευή των δαπέδων και όλη η συνοδευτική υποδομή. Πολύ σύντομα θα επανέλθω με αναλυτικές λεπτομέρειες για το έργο αυτό, που θα αλλάξει πλήρως την όψη του παραλιακού μετώπου της πόλης μας. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.