Δημοτική Επιχείρηση Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου

Tuesday, May 30, 2023

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, το 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης “Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου”, το οποίο συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με τον Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σπάρτακος” στο Ζεφύρι.


15 σύλλογοι από διάφορα σημεία της Ελλάδας και 180 αθλητές, -παρά τους περιορισμούς της πανδημίας- έδωσαν και φέτος ηχηρό παρών στον μεγάλο αθλητικό θεσμό του Ζεφυρίου, που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια στη μνήμη του προπονητή  Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου.


Τους αγώνες της 2ης ημέρας παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού “Η Πάρνηθα” και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας.


Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης τίμησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη συνεισφορά και τη στήριξή του στο άθλημα αποδίδοντάς του αναμνηστική πλακέτα. Ο Δήμαρχος Φυλής ευχαρίστησε την ΕΛ.Ο.Π. και συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιδόσεις τους.

“Θα συγχαρώ το σύλλογο του ΔΑΣ Ζεφυρίου για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και τους γονείς που στηρίζουν τους αθλητές μας και θα ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα που στηρίζει το Δήμο μας και κατ΄ επέκταση όλους εμάς” ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Χρήστος Παππούς ο οποίος εξήρε το έργο τον Γιώργου Μαυροειδή στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό “Η Πάρνηθα”.


Από την πλευρά του ο ΔΑΣ Ζεφυρίου βράβευσε για την συνεισφορά του στο άθλημα τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού. Ο Γιώργος Μαυροειδής αφού ευχαρίστησε  για την τιμή υπογράμμισε “Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στο σύλλογο για τη διοργάνωση και ιδιαιτέρως στο Βασίλη Νικολαΐδη και το Διονύση Κατηφόρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την πολύτιμη συμπαράστασή του στο αθλητικό τμήμα” είπε.


Παράλληλα ο ΔΑΣ Ζεφυρίου τίμησε και τους αθλητές Εμμανουήλ  Νικολαϊδη για την 5η θέση στην Ευρώπη, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βουλγαρία και Γιώργο Συρόπουλο ο οποίος αναδείχθηκε 3ος βαλκανιονίκης & 2ος στους Μεσογειακούς αγώνες στην Ξάνθη.


Τον Εμμανουλή Νικολαϊδη βράβευσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε διοργανωτές, αθλητές, προπονητές και γονείς, ευχήθηκε υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και πάντα νίκες και  εξήρε το έργο του Δημάρχου και του Προέδρου «Η Πάρνηθα» για τις επιτυχημένες δράσεις τους στους τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Τον Γιώργο Συρόπολο βράβευσε εξ΄ ονόματος του ΔΑΣ Ζεφυρίου ο Γιώργος Μαυροειδής δίνοντάς του θερμά συγχαρητήρια για τις  αθλητικές επιδόσεις του.