Δημοτική Επιχείρηση Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου

Wednesday, April 21, 2021

 

Διαδικτυακή ημερίδα για τους δημάρχους όλης της Ελλάδας  διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας την Τετάρτη 21 Απριλίου, στις 3 το μεσημέρι. Στόχος η ενημέρωσή των αιρετών αλλά και την ανταλλαγή απόψεων για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου «Ελλάδα 2.0» και την αξιοποίηση των πόρων του, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών της χώρας.

Στην ημερίδα θα πάρουν μέρος οι Υπουργοί: Εσωτερικών,Μάκης Βορίδης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας , Κωνσταντίνος Σκρέκας, οι Αναπληρωτές Υπουργοί: Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννης Τσακίρης και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών,Γιώργος Καραγιάννης.

Το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάπτυξης  «Ελλάδα 2.0» είναι ένα Εθνικό  Πρόγραμμα υλοποίησης συγκεκριμένων έργων, επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων με πόρους που ξεπερνούν τα 57 δις ευρώ, η υλοποίηση των οποίων θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλη την Ελλάδα.

Η ημερίδα της ΚΕΔΕ θα μεταδοθεί απευθείας από τη σελίδα της Ένωσης στο Facebook, καθώς και το κανάλι της ΚΕΔΕ στο Youtube