Δημοτική Επιχείρηση Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου

Monday, August 15, 2022

Την τελική φάση του 1st Interwetten FIBA 3x3 Greece Tour φιλοξενεί ο Πειραιάς.

Στις 27-28-29 και 30 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου δίνουν ραντεβού οι καλύτερες ομάδες και οι κορυφαίοι παίκτες της διοργάνωσης για να πρωταγωνιστήσουν σε μια καθ’ όλα φαντασμαγορική μπασκετική παράσταση, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πειραιά.


Tο Τουρνουά στον Πειραιά αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές.


Ο Πειραιάς, λοιπόν, παίρνει τη σκυτάλη από το Ηράκλειο και την Πρέβεζα και το προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου μετατρέπεται στη σκηνή ενός πολύ ελκυστικού μπασκετικού σόου, λίγες μέρες μετά την παρθενική εμφάνιση του Basketball 3x3 στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Η επόμενη και τελευταία πράξη του 1ου FIBA 3x3 Greece Tour θα ανέβει στις 3-4-5 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της Κεντρικής Πλατείας της Βάρκιζας, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Μέσω αυτού του Τουρνουά θα δοθεί μια wild card συμμετοχής στο 3x3 Unites Challenger, ενώ η αυλαία θα πέσει με τη διεξαγωγή του All Star Game.

Oλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του 1ου FIBA 3x3 Greece Tour είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στον σύνδεσμο https://www.greece3x3.gr όπως επίσης και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (www.facebook.com/greece3x3 και www.instagram.com/greece3x3)