Δημοτική Επιχείρηση Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου

Friday, September 30, 2022

Ανοίγει τις «πύλες» του το θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης το οποίο ανακαινίστηκε με σύγχρονες προδιαγραφές και σεβασμό στο περιβάλλον.
Οι εργασίες συντήρησης του κεντρικού  ανοιχτού θεάτρου που βρίσκεται εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ολοκληρώθηκαν , εν όψει και της επικείμενης επαναλειτουργίας των θεάτρων και των λοιπών πολιτιστικών δραστηριοτήτων.


Η αποκατάσταση του θεάτρου έγινε, από τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, μετά από σχετική αρχιτεκτονική μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας του Φορέα, με γνώμονα την εναρμονισμένη ενσωμάτωση των χρωμάτων με τον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου και στόχο την εξασφάλιση μιας όμορφης εμπειρίας για τους θεατές των παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.
 
Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης του πάρκου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε  πως το « Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» μετεξελίσσεται σε ένα πρότυπο περιβαλλοντικό κέντρο, σε ένα χώρο άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης , για όλους τους πολίτες της Αττικής οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του, πάντα υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας.


Οι θεατρικές παραστάσεις που θα φιλοξενήσει, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα, σ΄ένα χώρο όμορφο, καθαρό και λειτουργικό. Εύχομαι να το απολαύσουν όλοι οι πολίτες της Αττικής.».