Δημοτική Επιχείρηση Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου
Wednesday, December 13, 2017

Ψυχαγωγική εκπομπή

 

Eπόμενος προορισμός «Όπου υπάρχουν Έλληνες» .

Η εκπομπή, παρουσιάζει ένα αναδρομικό ταξίδι ανά την Ελλάδα, ιστορικό, παραδοσιακό και γαστριμαργικό.
Η αναδρομή γίνεται στην ιστορία κάθε Ελληνικής πόλης, στην προέλευση - ετοιμολογία του ονόματός της, στις ρίζες της, στα γεγονότα που σημάδεψαν τους κατοίκους της ανά τους αιώνες και στον τρόπο που ανταπεξήλθαν και εξηγέρθησαν στον εκάστοτε κατακτητή όπου αυτός υπήρχε.

Εν ολίγοις, υποδηλώνει την ιδιότητα και την ιδιοσυγκρασία των Ελλήνων να καταφέρνουν πάντα να ξεπερνούν τις δύσκολες στιγμές σχεδιάζοντας με επιτυχία τον τρόπο διαφυγής τους.
Επίσης, στην διαδρομή αυτή, το «ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ», ξεκινάει την οδοιπορική πορεία του με επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, ταξιδεύοντας μας στις δύσκολες ιστορικές στιγμές και παρουσιάζοντας πώς κατάφεραν έτσι τα πράγματα οι Έλληνες, ούτως ώστε να αποτινάξουν τον εκάστοτε δυνάστη.
Από την άλλη, παρουσιάζουμε τον τρόπο ζωής τους σε διάφορες ιστορικές εκφάνσεις της καθημέρινότητάς τους δείχνοντας την παράδοση, τον πολιτισμό την τέχνη,την ιστορία τους και την επιχειρημάτικότητά τους.

Στο ταξίδι μας αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε ως συνοδοιπόροι, στηρίζοντας την προβολή της πόλης σας και να παρουσιάσουμε σε όλη την Ελλάδα τις ιδιαιτερότητές της και την ομορφιά της. Ας ταξιδέψουμε λοιπόν για άλλη μια φορά, και ας «γευτούμε» όλοι μαζί την παράδοση των Ελλήνων σε μια παραδοσιάκή ιστορική διαδρομή, γιατί ΌΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, πάντα κάτι καλό συμβαίνει!!!!

Παρουσιάζει η Φαίη Αγαπητού.

Όπου υπάρχουν Έλληνες                                                                                                                                                         Κυριακή 19:00